La Taula d'en Bernat

Espai de reflexió sobre el país i de propostes de futur

27 de gener 2008

CONCULCACIONS (101)
per en Claudi Romeu


PROU! D’Espanya i França
La nostra història esta plena dels fracassos provocats pels governs d’aquests estats, i també cal dir-ho, per la nostra inexplicable tolerància, d’una llarga sèrie de fets altament destructors i corruptors amb les greus imposicions d’un constant genocidi, en definitiva d’un abús sobre el nostre país que no podem ni hem de permetre mai més.

El 1714 va culminar la seva ocupació i el consegüent esquarterament sobre tot el nostre país, els reiteratius embats per esborrar la nostra lleng
ua del mapa, l’assassinat massiu de ciutadans catalans, la destrucció de tots els nostres signes de identitat nacional i l’abolició de totes les infraestructures nacionals. L’assassinat del nostre president de la Generalitat Lluís Companys i Jover i d’altres personalitats de la màxima representativitat catalana i tot el què els ha interessat a ells, sense cap consideració ni respecte pel conjunt dels Països Catalans.

La mentida, l’engany, la traïció i altres mostres de la seva manca d’escrúpols, han estat el constant menyspreu del que en som víctimes, com a mínim els darrers 300 anys. Això s’ha d’acabar i els catalans hem de desemmascarar els autors de tots aquests fets i no permetre mai més la seva despòtica acció, que a més es presentada, tan des de l’estat espanyol con des de l’estat francès, com una concepció progressita i falsament justificada per la modernitat més democràtica i solvent. 

La primera acció imprescindible per aturar aquest seguit d’agressions contra Catalunya, és informar i fer coneixedors a Europa i el món aquest magnicidi, encara vigent per part d’aquests dos estats. Al mateix temps hem d’involucrar els nostres polítics a enfrontar-se enèrgicament contra uns ocupants absolutament indignes de ser respectats a casa nostra.

Sabem amb tota seguretat, que sinó aturem amb la màxima energia aquest impuls dels nostres ocupants, no passaran masses anys en que la catalanitat, la nostra història i la nostra llengua seran convertits en signes d’altres temps, aigües passades, sense cap possibilitat de recuperació. És aquest i no cap altre l’objectiu d’aquests enemics irreconciliables.

L’odi que impulsa els nostres veïns de l’oest i del nord a perpetrar el seu genocidi sobre Catalunya és fruit de la seva bogeria política més inacceptable, sense cap mena de justificació. La responsabilitat és completament nostra i no podem restar mesells davant l’espoli econòmic, la insolvència política i el constant atac i devaluació de la nostra llengua nacionals. PROU! d’Espanya i França sobre el nostre país amb una acció que aspira a la demolició final de Catalunya.

Als nostres polítics botiflers, se’ls ha de fer fora del seus llocs de responsabilitat i renovar-los per uns que siguin fidels al país que representen. Cal que centrem tots els nostres esforços en:


1- Recuperar la nostra capacitat de decidir el nostre futur nacional sense intervencions de ningú en nom d’altres països.

2- Internacionalitzar i denunciar a Europa i el món, els agressors històrics que intervenen sense cap legitimitat al nostre país.

3- Oficialitzar com a única llengua nacional, el català, considerant les demés llengües com a qualsevol llengua estrangera i en el cas del castellà o el francès, com un atac directe contra la llengua catalana.

4- Ensenyar la nostra autèntica història nacional a les nostres escoles, com a història catalana, esporgant-la de totes les mentides que pretenen vincular el nostre país a uns estats que no són el nostre.

5- Restablir la normalitat, de la llibertat i del poder de decisió anteriors al 1714, amb una nova perspectiva per encarar un futur lliure, amb plena solidaritat amb totes les nacions lliures i sobiranes d’aquest món.

PROU d’Espanya i França als nostres territoris!

Claudi Romeu, 13 de desembre del 07